even voorstellen..

Welkom op onze website, 

 

Wij zijn Gerard en Gerda Kruijer, eigenaren van De Tram.

Beide zijn wij geboren en getogen Amerongers.

Gerard werkt al sinds zijn 14e mee in de zaak die toen van zijn moeder was. In 1987 werd hij mede eigenaar. 

Gerda werkte fulltime elders, daarnaast hielp zij in de weekenden bij haar ouders in de slagerij en met feesten en partijen in het Dorpshuis. Toen wij gingen samenwonen is Gerda fulltime bij de Tram gaan werken. 

In 2000 gingen Riet en Klaas met pensioen,
sindsdien staan wij hier samen aan het roer.

Dit doen wij nog altijd met veel plezier!

 

Graag tot ziens bij ons in de Tram!

café

Vroeger was het Café een wachtlokaal en kaartverkoop voor de tram die van Utrecht naar Arnhem door de            Burg. Jhr. H. van den Boschstraatstraat reed. Tijdens het wachten werden de laatste nieuwtjes besproken onder het genot van een bakkie koffie. Later werd dit een café die sinds 1959 in trots bezit is van onze familie.

slijterij

Vroeger namen veel gasten een flesje drank mee naar huis vanuit het café. Later veranderde de wetgeving en moest een drankenhandel een eigen ingang hebben. In 1987 verbouwde Riet haar woonkamer tot slijterij.  

catering

Ook exploiteerde onze familie het Dorpshuis in Amerongen, waar wij onder andere veel feesten en partijen hebben verzorgd. In 2000 zijn wij hiermee gestopt, echter niet met het verzorgen van feesten. De feesten organiseren wij nu op locatie of in ons gezellige café.